Afbeelding

Bewoners Markt bieden zienswijze aan

Actueel 35 keer gelezen

Nootdorp - Een aantal bewoners van de Markt in Nootdorp biedt vandaag een dikke zienswijze aan bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De buurt ziet een 24/7 sportschool onder de appartementen helemaal niet zitten.

De burgelijke zienswijze gaat vergezeld van heel veel akkoordverklaringen van bewoners. Veel bewoners hebben deze akkoordverklaringen ook nog voorzien van commentaar, dikke brieven en smeekbedes of gewoon boze woorden.

Een aantal sportscholen heeft ook en zienswijze ingestuurd. Eentje zelfs via een advocaat. "De emoties lopen hoog op. Zal de gemeente luisteren naar zo'n overmacht aan bewoners? Gaat de politiek nog iets voor ons doen", zo vraagt een bewoonster van de Markt zich hardop af. "Of worden de bewoners van de Markt gewoon van tafel geveegd en moeten we daarna door? Want dat we doorgaan staat vast!"

Bijna 75 procent van de bewoners heeft de zienswijze ondertekend. De bewuste sportschool wil 24/7 haar diensten gaan aanbieden op de Markt. Bewoners vrezen overlast in vele vormen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant