Afbeelding

Harry Bijl over Oostland en winkelen

Algemeen 10 keer gelezen

ADVERTENTIE - De inwoners van Oostland zijn relatief koopkrachtig. Maar vreemd genoeg is er relatief weinig detailhandel in beide gemeenten. Blijkbaar shoppen Oostlanders liever ergens anders. Of is het een kip-en-eiprobleem?

Hoe dan ook, een onderscheidend aanbod van detailhandel zorgt voor meer aantrekkingskracht van de kernen, en dus voor een sterkere economie. De vraag is dus: hoe kunnen gemeenten en ondernemers er samen voor zorgen dat Oostlandse consumenten vaker en meer winkelen in hun eigen regio.
De workshop Detailhandel en Retail tijdens Oostlanddag 2014 wordt verzorgd door OVPN. De presentatie is in handen van Harry Bijl, de retaildeskundige van Inretail.

Hij neemt u tijdens de workshop mee in het land van de mogelijkheden en u inspireren om kansen te pakken. In een flitsende presentatie behandelt Harry Bijl alle urgente onderwerpen, zoals nieuwe concepten, inzet internet, business modellen en samenwerken.

Harry Bijl ademt, proeft en ruikt retail, en hij heeft een neus voor noviteiten, kan nieuwe trends en marktontwikkelingen goed benoemen en helder uiteenzetten. Dit retaildier in hart en nieren kan eindeloos vertellen over alles wat nu speelt, maar ook wat ons nog te wachten staat. Wilt u meer weten over deze workshop of zich aanmelden, kijk op oostlanddag.nl

Uit de krant