Afbeelding

Lokaal en snel drukwerk spetterend van start

Algemeen 380 keer gelezen

ADVERTENTIE - We hebben maar liefst 25 nieuwe producten toegevoegd op de website in de categorieën “Stickers”, “Borden” en “Interieur”. Daarnaast hebben we knallende acties op vele producten: deze maand bestel je flyers, folders. posters, visitekaartjes en etiketten op rol nog goedkoper!

Lokaalensneldrukwerk.nl heeft maar liefst 25 nieuwe producten in het assortiment toegevoegd. Het stickers assortiment is flink uitgebreid met onder andere magneetstickers, raamstickers, vinylstickers en vloerstickers. De nieuwe categorie “Borden” bestaat uit allerlei te bedrukken borden van materiaal zoals aluminium, trespa, forex, karton. Ook vind je in deze categorie makelaarsborden, magneetplaten en plafondhangers. In de categorie “Aankleding” vind je alle producten voor het interieur van jouw ruimte: bedrukte kussens en zitzakken, behang, presentatiewanden en vloervinyl.

20% korting op flyers en folders
Nu al jouw klanten weer terug zijn van vakantie, is dit het moment om een promotie actie te starten. Bestel daarom nu je flyers en folders bij Lokaalensneldrukwerk.nl en bespaar maar liefst 20%!

100 visitekaartjes voor slechts €9,95
Professioneel voor de dag komen wordt nu wel erg goedkoop. Bij Lokaalensneldrukwerk.nl heb je namelijk 100 visitekaartjes op extra stevig papier voor slechts €9,95. Bestel ze nu en deel ze uit aan al je relaties.

Drukwerk voor internet-prijzen
De uitgeverij achter deze krant breidt haar diensten uit. Onlangs hebben wij de website LokaalenSnelDrukwerk.nl gelanceerd. Op deze website vind je een onuitputtelijke keur aan allerhande druk- en printwerk. Alles is mogelijk bij ons: flyers, folders, posters, brochures, visitekaartjes, briefpapier, trouwkaarten, fotoboeken, banners, vlaggen en nog veel meer.

Al het print- en drukwerk is van de allerhoogste kwaliteit. Die zekerheid staat, want wij zijn niet voor niets al jaren het vertrouwde huis-aan-huisgezicht. Maar er is een nog veel groter voordeel: namelijk de prijs! Wij hanteren scherpe en zeer aantrekkelijke internetprijzen. De website LokaalenSnelDrukwerk.nl is voor zowel de zakelijke, als de particuliere markt. Sinds kort heeft onze uitgeverij een samenwerking met drukkerij EM de Jongh. Zij zijn de grootste drukkerij van Nederland en drukken naast onze titels zo’n tachtig procent van alle reclamefolders die in ons land wekelijks op de mat liggen. Zij kunnen door hun schaalgrootte en vergaande automatisering samen met ons zeer goedkoop drukwerk aanbieden.

Door het drukwerk van onze eigen adverteerders, veelal winkeliers, bij hen onder te brengen ontstaat voor alle partijen een win-winsituatie. Bestellingen kunnen al binnen vijf werkdagen in huis zijn, maar desgewenst ook na een werkdag. Klanten kunnen zelf via de site bestellen, wat erg eenvoudig en binnen vier klikken geregeld is. Als ze willen dat wij de bestelling en opmaak verzorgen, komt er 15 procent bij. Op de prijzen die wij hanteren is dat nog steeds peanuts. Kortom: Lokaal en Snel tegen internetprijzen!

Persoonlijke service
Snelle dienstverlening voor lage prijzen wil niet zeggen dat wij persoonlijke service uit het oog verliezen. Integendeel: onze Edwin en Mariska staan klanten van LokaalenSnelDrukwerk.nl met raad en daad bij. Via de telefoon of heel handig met de online chatmailfunctie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant