Afbeelding

Zaterdag winnaars enveloppenactie bekend

Algemeen 71 keer gelezen

ADVERTENTIE In twee weken tijd zijn er door de winkeliers in winkelcentrum Ackershof 25000 enveloppen meegegeven aan het winkelend publiek.

Door drie kassabonnen van verschillende winkeliers in de envelop te stoppen, de persoonlijk gegevens in te vullen en de envelop in één van de twee rode brievenbussen bij Mirror of Optiek Leezer te stoppen wordt kans gemaakt op één van de fantastische hoofdprijzen. U kan nog meedoen, want de enveloppen kunnen tot vrijdagavond 28 maart 21.00 uur worden ingeleverd.

Op zaterdag 29 maart wordt er een podium op het Raadhuisplein neergezet, gedecoreerd met ballonnen in onze prachtige huiskleuren roze en blauw. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur worden de prijzen getrokken. We hopen natuurlijk dat er veel prijswinnaars aanwezig zijn, maar het kan voorkomen dat een prijswinnaar niet aanwezig is. Deze wordt dan persoonlijk benaderd om een afspraak te maken waar en wanneer de prijs kan worden opgehaald. De prijs blijft beschikbaar tot 31 maart 2015.

Om het extra leuk te maken voor het winkelend publiek worden er drie keer gratis loten verspreid onder de aanwezige mensen en hiermee kunnen zeer aantrekkelijke prijzen worden gewonnen. U moet dan nog wel een antwoord weten op een door de presentator gestelde vraag. Deze extra trekkingen vinden plaats om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Reden temeer om deze zaterdag naar het winkelcentrum te komen en heel blij naar huis te gaan met een leuke prijs. In totaal zijn er voor deze drie loterijen ook nog 40 prijzen beschikbaar. De Ondernemersvereniging Ackershof is helemaal uit haar dak gegaan. Er worden veel mensen blij gemaakt.

Het totale prijzenpakket voor de enveloppenactie bedraagt 3000 euro. We zetten de prijzen nog één keer op een rijtje:
Sieradencheque van 450 euro te besteden bij Juwelier Heemskerk en/of Blincq
Reischeque van 450 euro te besteden bij Arke
LG Led TV 42 inch van 400 euro van Expert Pijnacker
Eén minuut gratis winkelen bij Albert Heijn (m.u.v. counterartikelen, non food en maximaal twee artikelen per soort)
Zes kledingcheques van 200 euro te besteden bij Case Men's Store, Futuro Mannenmode en The Stone
Dertig cadeaubonnen van 25 euro te besteden in alle Ackershof winkels

Kijk voor de actievoorwaarden op www.winkelcentrumackershof.nl. Voor deze actie is vergunning verleend door de Kamer van Koophandel Zuidwest Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant