Afbeelding

Mystery buyers, naaktlopers en Nul Procent Feest

TelstarTV 124 keer gelezen

TELSTAR TV – Onze TV-ploeg was afgelopen week te gast bij wethouder Jose van Egmond. De CDA-vrouw is het extreem alcoholgebruik onder jongeren in haar gemeente meer dan beu. De wethouder wil dat ondernemers geen alcohol meer verkopen aan jongeren.

Tijdens een eerste ‘veldactie’ is gekozen om een controle uit te voeren en ondernemers te wijzen op verantwoordelijkheid en bewustwording. “Het is nu nog bewustwording en eventueel een waarschuwing, maar op den duur zullen wij bij een overtreding echt moeten gaan handhaven”, zo zegt ze na het interview. Vooralsnog wordt er alleen een waarschuwing uitgedeeld. Dit bleek overigens niet nodig, alles was in orde tijdens de check.

Kevin Klarenbeek is een van de organisatoren van een groot Nul Procent Feest in Nootdorp. In een interview doet hij uit de doeken wat dat precies inhoudt. TelstarTV ging ook nog even schaamteloos met de billen bloot in Ackershof: wat vindt u van naaktrecreatie? Een schande of blootgewoon? Onze dorpsgenoten komen aan het woord!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant