Afbeelding

Kerstkoopzondag in Ackershof

Algemeen 9 keer gelezen

ADVERTENTIE Aanstaande zondag zijn de meeste winkels in Ackershof van 12.00 tot 17.00 uur open en niet alleen om te funshoppen. Ook voor uw dagelijkse boodschappen en uw Kerstaankopen kunt u deze zondag in Ackershof terecht.

Bovendien wordt het extra gezellig door de komst van een fantastisch duo dat door de Ondernemersvereniging Ackershof naar Pijnacker is gehaald. Mr. and Mrs. Santa Claus are coming to Ackershof. Beide echtelieden zingen dat de ballen uit de boom vallen, zichzelf begeleidend op saxofoon en accordeon. Een unieke Kerstact vol American Style Christmas songs en Super Cool humor. De kostuums zijn prachtig, de relatie interessant, de humor pikant en de muziek onvergetelijk. De muzikale Kerst Riksha is oogstrelend vormgegeven voor oorstrelende klanken.

Dit mag u niet missen. De koopzondag in Ackershof is helemaal af met deze act. Zij treden vanaf 12.00 uur vier keer 45 minuten op en lopen in beide delen van het winkelcentrum. Ook maandagavond 23 december zijn de meeste winkels tot 21.00 uur open voor al uw Kerstaankopen en op dinsdag 24 december moet u er rekening mee houden dat veel winkels hun deuren om 17.00 uur sluiten, zodat iedereen van een fantastische Kerstavond kan genieten.

Uit de krant