Aanstaande vrijdag in Telstar TV een uitgebreid interview met Ed en Jeroen over hun eigen vuurwerklijn en de reizen naar China.
Aanstaande vrijdag in Telstar TV een uitgebreid interview met Ed en Jeroen over hun eigen vuurwerklijn en de reizen naar China.

Win een Verbakel vuurwerkpakket

Algemeen 59 keer gelezen

LEZERSACTIE Pijnacker-Nootdorp – Voor het mooiste vuurwerk moet je dit jaar weer bij de gebroeders Verbakel zijn. De broers zijn dit jaar meerdere keren in China geweest. Daar ontwerpen ze jaarlijks hun eigen vuurwerk dat op 35 verschillende punten in Nederland wordt verkocht.

Natuurlijk verkopen ze dit jaar ook weer op hun vertrouwde stek aan de Westlaan in Pijnacker. “We hebben dit jaar weer een prachtig mooi assortiment. Dat zeggen we niet zomaar, want we hebben het helemaal zelf geselecteerd”, legt Ed Verbakel uit. “Onze leveranciers in China steken bijvoorbeeld drie dezelfde soort pijlen af. Wij kiezen dan de mooiste. Daarnaast ontwerpen Chinese DTP-ers een heel merk speciaal voor ons. Zodra alles in orde is, wordt het knal- en siervuurwerk in grote containers naar Nederland verscheept.”

Vuurwerkpakket
Ook dit jaar zijn de broers Verbakel weer vrijgevig en verloten ze een vuurwerkpakket ter waarde van 150 euro onder de lezers van Telstar/Eendracht. Klik op de button lezersactie en doe mee!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant