Afbeelding

Kerst- en kadomarkt in Pijnacker Centrum

Algemeen 21 keer gelezen

ADVERTENTIE Pijnacker - Aanstaande zaterdag worden er op het Raadhuisplein 50 kramen neergezet voorzien van kerstdecoraties en verlichting.

Op deze markt kunt u van 12.00 uur tot 21.00 uur terecht voor o.a. woondecoraties, kerststukjes, sieraden, kaarsen, sjaals, tassen en speelgoed. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Natuurlijk zijn er oliebollen, stroopwafels, poffertjes en om ongeveer 17.00 uur kunt u voor het bordes van Het Witte Huis gratis een heerlijke kop erwtensoep nuttigen.

Om deze markt heen is er van alles te beleven. De kinderen kunnen Kerstkoekjes bakken, meerijden in de Kerst Express en genieten van de muzikale Kerstman met zijn arrensleetje.
Een gezellige markt kan niet zonder muziek. Er zijn vier optredens van de fantastische Dickens Christmas Band (twee 's middags en twee 's avonds). 's Avonds lopen er ook vijf vrolijke Kerstmannen rond die met hun muziek gaan zorgen dat de sfeer er goed in blijft.

De arrenslee van Cor Hofman rijdt rond, er worden chocolade kerstballen en kerstklokjes uitgedeeld. U kunt gaan kijken naar de LGB trein van Marco Hendriks en als het 's avonds koud is, dan kunt u zich warmen bij de vuurkorven die brandend worden gehouden door de Scouting.

U kunt ook nog een dinerbon van Het Witte Huis t.w.v. 100 euro winnen, als u raadt hoeveel Ledlampjes er zijn verwerkt in de totale Kerstverlichting van Winkelcentrum Ackershof. Deelname formulieren zijn te krijgen bij de marktkraam van de Scouting vlakbij de Kerstboom. Wint u de hoofdprijs niet, dan is het misschien één van de vijf troostprijzen, maar ook die zijn niet te versmaden namelijk een overheerlijke vlaai van Limburgia Pijnacker. De prijzen vallen altijd. Als het exacte aantal niet geraden wordt, dan wint degene die er het dichtste bijzit.

De zeer actieve Ondernemersvereniging Ackershof heeft dit alles georganiseerd in nauwe samenwerking met Star Promotions uit Bleiswijk. De weersvooruitzichten zijn ook niet ongunstig. Het is wel fris, maar het belooft wel heel rustig weer te worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant