Afbeelding

ONTVOERING JONGEN BRASSERSKADE

Actueel 103 keer gelezen

BREKEND Nootdorp - Op de Brasserskade is zojuist een 17-jarige jongen ontvoerd. Dat meldt de politie. De identiteit is nog niet bekend.

Het gaat om een jongen van Antilliaanse afkomst. Hij is rond 14.00 uur in een donkerkleurige Ford Focus getrokken en ontvoerd, zo meldt een woordvoerder van Politie Eenheid Den Haag. De bewuste Ford heeft valse kentekenplaten: XN-NX-41. Tips doorbellen naar 0900-8844.

Update 17.11 uur
Politie sluit een misplaatste grap ook niet uit.

Update 17.22 uur: PERSBERICHT
Politie onderzoekt incident Brasserskade

Delft - Een 17-jarige jongen werd mogelijk dinsdag 10 december op de Brasserskade in Delft in een auto getrokken. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die informatie kunnen verschaffen. Of hier sprake is van een misplaatste grap of ontvoering onderzoekt de politie.

Een getuige meldde bij de politie dat een jongen in een donker gekleurde Ford Focus voorzien van het kenteken XN-NX-41 werd getrokken. Hierna reed de auto weg in de richting van het centrum van Delft. In de auto, zaten naast de 17-jarige, nog vijf andere personen. De recherche van Bureau Delft onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Bent u getuige geweest van dit incident of heeft u informatie die de politie in het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anonimen bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant