Afbeelding

Filmquiz in het Proeflokaal Delft

Algemeen 11 keer gelezen

ADVERTENTIE Op zondag 8 december is er weer een filmquiz voor duo's in het Proeflokaal in Delft. Naast de alsmaar toenemende belangstelling naar pub -en popquizen is er nu wat variatie waarbij je je kennis op het gebied van films kunt testen.

Weet jij hoeveel acteurs er nodig waren voor de rol van Darth Vader of hoeveel films er zijn van Rambo? Of je nu een liefhebber van films bent of een echte filmkenner, de quiz is een een leuke manier om kennis te testen en op te doen over de cinema en al zijn hoogtepunten. Er is een breed scala aan vragen over films die gepaard gaan met beeldfragmenten van science-fiction tot romantiek. Geïnspireerd door het grote aanbod van bier aan de overkant van het water zal deze editie een Brits tintje hebben. Denk aan bijv. Harry Potter of James Bond.

Je mag alleen mee spelen, maar een duo is natuurlijk gezelliger en weet natuurlijk meer. Naast de eeuwige roem kan je ook nog eens wat winnen. De quiz begint om 20:00 en deelname is 10 Euro. De locatie is Gasthuislaan 36-38 te Delft. Je kunt je team inschrijven via popquiz2000@gmail.com.

Uit de krant