Afbeelding

Hennepkwekerij in Emerald Delfgauw

Actueel 141 keer gelezen

Delfgauw - De politie trof maandag 2 december rond 10.35 uur in een woning aan de Knopenmakerstraat een in werking zijnde hennepkwekerij aan. In de woning hielden agenten een 50-jarige man aan.

Bij de politie kwam de melding binnen dat er bij de woning een deur open zou staan. Agenten die poolshoogte namen troffen in de woning een in werking zijnde hennepkwekerij aan. Diverse ruimtes in de woning waren aangepast voor de teelt van hennep. In totaal werden 410 planten aangetroffen. Apparatuur die gebruikt werd voor de teelt werd in beslag genomen. Een in de woning aangetroffen man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd aangehouden. De recherche van bureau Pijnacker-Nootdorp doet onderzoek naar de betrokkenheid van de aangehouden verdachte en de hennepkwekerij.

Hennepkwekerijen
De politie treedt hard op tegen hennepteelt. Hennepkwekerijen zijn gevaarlijk en veroorzaken veel schade en overlast door lekkage en stank. Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. De politie ontmantelt na onderzoek direct de hennepkwekerij. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn 'Meld Misdaad Anoniem' via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant