Afbeelding

Nootdorpse (80) krijgt flinke prent

Actueel 70 keer gelezen

Pijnacker - Een retro tekeningetje, maar de boosheid is wel degelijk actueel. Wederom een woedende inwoner in de mailbox over een torenhoge verkeersboete.

“Ik spreek namens mijn moedertje van 80 jaar. Mijn moeder, een Nootdorpse, is op een vroege ochtend boodschappen gaan doen bij de Plus in Pijnacker. Boodschappen ingeladen, rijdt uit het parkeervak richting de kruising. Ze kijk naar rechts ze kijk naar links en draait de weg op. Plots komt er een brommer van rechts die moet afremmen terwijl ze de weg op draait. Zo raar is dat toch niet?”

“Twee uur later wordt ze thuis gebeld. Met de politie! Mevrouw, bent u op dat en dat tijdstip bij de Plus geweest? Ja, zegt ze. Wij hebben geconstateerd dat u daar een gevaarlijke situatie veroorzaakt heeft. Maar ik heb toch geen ongeluk veroorzaakt, zegt ze nog. Nee mevrouw, maar het had wel kunnen gebeuren. Een boete van 227 euro. Discussie niet mogelijk. Dit moeten ze vanuit het politiebureau gezien hebben, want op straat was er geen diender te bekennen.”

Naam en adres bekend bij onze redatie

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant