Consternatie op de redactie vanmorgen.
Consternatie op de redactie vanmorgen.

Technisch foutje: verkeerde pagina 7

Algemeen 8 keer gelezen

In de Telstar/Eendracht van vandaag staat ‘de verkeerde pagina 7’. Via een zogenoemde wissel krijgt Ypenburg voorin de krant iedere week aantal redactionele pagina’s met Ypenburgs nieuws.

Door een technische fout wordt nu ook Pijnacker-Nootdorp verblijd met een pagina Ypenburg. Het gevolg is echter wel dat de eigenlijke pagina 7 daardoor niet in de krant is gekomen en daar worden ze vooral bij het oratoriumkoor Cantando niet vrolijk van. Dit koor heeft een jaar geoefend op een Verdiconcert dat zaterdag wordt gegeven in de Ontmoetingskerk. En natuurlijk moest dat in de laatste Telstar voor de grote dag nog even in de herinnering worden terug geroepen. 

Dat is dus niet gebeurd en het enige dat we nu nog kunnen doen is de pagina via Telstar Online publiceren. De redactie die flink baalt, hoopt dat het toch heel druk wordt vrijdag bij Cantando. Het is een uitstekend koor met een fraai programma! Gaan dus! Telstar gaat, zodat er volgende week in elk geval een mooi verslag in de krant komt. Als alles goed gaat! (SO)

Uit de krant