Afbeelding

Vanavond: Ladies Night in Ackershof

Algemeen 66 keer gelezen

ADVERTENTIE Als u zin heeft in een klein feestje, dan moet u vanavond (vrijdag 8 november) tussen 18.00 en 21.00 uur naar winkelcentrum Ackershof komen. Het is dan Ladies Night. Er zijn heerljke hapjes van Keurslager Opstal, de Stompwijkse Kaasboer, Visgilde Pijnacker en Van Maanen Brooderie.

Bovendien is er een lekker drankje van Gall & Gall. Het Dixieland Duo Swing 'n Roll brengt de sfeer er goed in. In de winkels die zich op dames richten is van alles te beleven: van wenkbrauwen verven tot verstuivers vullen. Van nagels lakken tot een workshop visagie. Bovendien zijn er in heel veel winkels speciale kortingen en aanbiedingen. Dat mag u absoluut niet missen. Dus niet voor de buis hangen vanavond, maar hup de schoenen aan en het winkelcentrum Ackershof bezoeken. Lekker en voordelig shoppen: mode, schoenen, parfumerie en lingerie. Shop till you drop.

U zult versteld staan over de nieuwe Kerstverlichting die deze week in- en om Ackershof is opgehangen. In de passages hangen schitterende kroonluchters met LED lampjes. Het is nog mooier dan in de PC Hooftstraat zei een voorbijganger deze week. Ook de Diamant is aan de buitenkant feestelijk verlicht en om het hele plaatje compleet te maken wordt ook de verlichting in de bomen aan de Oost- en Westlaan deze avond aangezet.

De nieuwe feestverlichting is aangeschaft door het Spoorwegpensioenfonds en ABB de beide eigenaressen van het winkelcentrum. De winkeliers zijn hier ontzettend blij mee. Zelf zorgen zij ervoor dat deze verlichting jaarlijks word opgehangen, verwijderd en opgeslagen. De mensen van UNK buitenverlichting hebben een knap staaltje werk verricht in soms zeer slechte weersomstandigheden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant