Foto: Jonathan de Bruin (archief)
Foto: Jonathan de Bruin (archief)

VERDACHTEN STEEKPARTIJ NOTELAER OPGEPAKT

Actueel 65 keer gelezen

BREKEND Pijnacker - De politie heeft twee verdachten (18 en 20 jaar) aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij het steekincident aan de Nieuwkoopseweg van zaterdag 25 oktober.

Ook worden de twee verdacht van een babbeltruc in Monster waarbij een 75-jarige vrouw uit Monster het slachtoffer werd.  Naar aanleiding van een steekincident op een feestje vorige week zaterdag 25 oktober kon de politie maandag 28 oktober al een 20-jarige man uit Etten-leur aanhouden. Deze verdachte is inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris die de hechtenis van deze verdachte met 14 dagen verlengde. Een tweede verdachte, een 18-jarige man uit Den Haag werd vrijdag 1 november in de vroege ochtend van zijn bed gelicht.

Steekincident op feestje
In een jeugdcentrum vierde zaterdag 25 oktober een meisje haar verjaardag. Tijdens het feest ontstond door nog onbekende oorzaak een ruzie. Tijdens deze ruzie werd het slachtoffer met een mes gestoken. Het slachtoffer werd vervoerd naar het ziekenhuis en moest geopereerd worden. Het slachtoffer is inmiddels weer thuis.

Babbeltruc Monster
Twee mannen met een donker uiterlijk belden woensdag 21 augustus bij de Monsterse op de Wingerdhof aan en vertelden dat er een gaslek was. De mannen gingen de woning in om de oorzaak van het lek te onderzoeken. Het slachtoffer moest voor de controle een bedrag betalen. De vrouw stopte haar pinpas in een pinapparaat waarna de mannen de woning verlieten. Na controle bleek de vrouw haar pinpas kwijt te zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant