Afbeelding

Steekpartij in De Notelaer

Actueel 157 keer gelezen

Pijnacker - Een nog onbekende jongen is vrijdagavond ernstig gewond geraakt bij een steekpartij in partycentrum De Notelaer aan de Nieuwkoopseweg in Pijnacker.

“Ineens ontstond er een grote vechtpartij”, vertelt een aangeslagen bezoeker van het feest. “Een meisje vierde haar verjaardag en plotseling sloeg de vlam in de pan. Een man van een jaar of twintig stak op de jongen in.” Het is niet bekend of de dader inmiddels is aangehouden. Het slachtoffer is met grote spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook een arts, die werd ingevlogen met een traumahelikopter, ging voor assistentie mee met de ambulance.

De politie heeft een onderzoek verricht in de partyboerderij. “Wij zoeken getuigen en tips van het incident”, zo laat een woordvoerder weten. Alle zeer jonge bezoekers van het feest zijn opgehaald door hun ouders. Volgens eerste berichtgeving betreft het een jongerengroep uit Den Haag en Ypenburg. “Het is geen Pijnackerse kwestie”, zo meldde een bezoeker van het feest. Het jeugd- en jongerenwerk uit Pijnacker was desondanks wel ter plaatse en houdt de ontwikkelingen in de gaten. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant