Afbeelding

VERDACHTE SCHIETPARTIJ KLAPWIJK OPGEPAKT

Actueel 128 keer gelezen

BREKEND Pijnacker - De politie heeft zojuist een 26-jarige Rotterdammer aan gehouden die vermoedelijk medeverantwoordelijk is voor een overval van donderdag 30 mei op het Corry Besselingplantsoen in Pijnacker.

Agenten kregen donderdag 30 mei rond 00.10 uur de melding dat er op het Corry Besselingplantsoen een schietincident had plaatsgevonden. Eenmaal ter plaatse bleek dat twee vrienden voor de woning van één van hen zijn overvallen door onder andere de inmiddels aangehouden verdachte. Er ontstond een worsteling waarbij één van de slachtoffers, een 34-jarige man uit Pijnacker, een schotwond in zijn buik opliep en het andere slachtoffer (42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats) liep een hoofdwond op.

Beide mannen zijn toen naar het ziekenhuis vervoerd. De drie verdachten wisten in alle hectiek te ontkomen. De politie startte een groot onderzoek. Tevens werd de zaak onder andere uitgebreid in Opsporing Verzocht behandeld. De resultaten van het onderzoek leidde uiteindelijk tot de aanhouding van de verdachte. De politie onderzoekt zijn precieze betrokkenheid in deze zaak. Tevens vervolgt de politie haar onderzoek naar de twee overige verdachten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant