Afbeelding

Dick Advocaat koopt villa in Leidschendam

Actueel 209 keer gelezen

Leidschendam - Bekende oud-inwoner van Pijnacker, Dick Advocaat, heeft een miljoenenvilla gekocht in Leidschendam.

Het huis ligt aan het water de Vliet. Volgens Bekende Buren betaalde Advocaat een bedrag van 2,4 miljoen euro voor het optrekje. Dat meldt weekblad Het Krantje vandaag. De verkoper zou in eerste instantie 3,4 miljoen voor de villa hebben gevraagd. Maar toen het langer dan een jaar te koop stond, werd de prijs verlaagd naar 2,7 miljoen.

Daar heeft Advocaat dus nog wat vanaf gekregen. Het huis telt twee woonlagen en een zolder. Er zijn 9 kamers, waarvan 4 slaapkamers, er zijn een aantal walk-in-closets, een enorme woonkeuken en een fitnessruimte. Op de website van Bekende Buren zijn foto's van de villa te zien. Advocaat woont er overigens nog niet. Hij laat namelijk nog wat dingen aan het huis verbouwen.

Advocaat woonde aan het begin van loopbaan in Pijnacker Zuid en was enige tijd succesvol trainer van voetbalclub DSVP. Dick promoveerde drie seizoenen achter elkaar met dit team en bleef 67 wedstrijden ongeslagen. Hij werd recentelijk nog gehuldigd als erelid van de club. Het is niet bekend of de inmiddels wereldberoemde coach wellicht nog ambitie heeft om weer aan de slag te gaan bij zijn oude club nu hij immers weer in de regio is neergestreken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant