Mathijs Bouman, bekend van RTL-Z.
Mathijs Bouman, bekend van RTL-Z.

Donderdag Oostlanddag

Actueel 65 keer gelezen

Oostland - De vijfde Oostlanddag staat voor de deur. Op donderdag 3 oktober zijn alle Oostlandse (Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland) weer van harte welkom in het Van der Valk Hotel Nootdorp.

Het thema van 2013 is Het Nieuwe Ondernemen. Welke bedrijven doen het anders en waarom zijn zij succesvol in moeilijke tijden? Het zijn vragen die u als ondernemers bezighouden. Oostlanddag 2013 zal in het teken staan van antwoorden waarmee u met vertrouwen de toekomst in kunt. Want het verleden is voorbij, het heden achterhaald en de toekomst gloort aan de horizon.

Workshops
Op de Oostlanddag wordt de middag traditiegetrouw gebruikt voor het volgen van workshops. De onderwerpen van dit jaar zijn; Ronde tafelgesprekken, Digitaal Ondernemen, Crowdfunding en Biobased Economy. Daarna krijgt iedereen de mogelijkheid om te gaan speeddaten, dit bleek vorig jaar erg succesvol. Na een lichte maaltijd gaat het avondprogramma van start.

Sprekers en onderzoeksresultaten
In de avond komen de ondernemers zelf aan het woord. En wat voor een sprekers! Mathijs Bouman, bekend van RTL-Z zal naast een lezing geven ook de onderzoeksresultaten presenteren over hoe Oostlandse ondernemers online ondernemen. Want Online Ondernemen is onlosmakelijk verbonden met Het Nieuwe Ondernemen.

Digitale toekomstplannen
Maar hoe scoort het Oostland eigenlijk als het gaat om online ondernemen? Rabobank Zuid-Holland Midden en KvK Den Haag vroegen aan ondernemers in het Oostland hoe en of zij actief zijn met online ondernemen. Ruim honderd ondernemers hebben op oproep van Rabo en KvK gereageerd en vragen beantwoord over social media, cloud computing en digitale toekomstplannen.

Roerige tijden
Daarna zal akkerbouwer Henk Scheele de aanwezigen vertellen waarom hij koos voor Wodka en Chips en Patrick de Kleijn vertelt hoe hij samen met zijn vrouw roerige tijden Riverdale tot een succes wist te maken. Een dag waar elke Oostlandse ondernemer geweest moet zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant