Afbeelding

Ackershof showt najaarscollectie

Algemeen 35 keer gelezen

ADVERTENTIE Het tweede gedeelte van Ackershof is al weer ruim een jaar open. Wat gaat de tijd enorm snel. In dit gedeelte hebben zich veel modezaken gevestigd. Daarom wordt er op zaterdag 21 september een modeshow georganiseerd door de Ondernemersvereniging Ackershof in samenwerking met Tof Evenementen uit Nieuwegein.

Op het Raadhuisplein wordt een catwalk neergezet van drie bij tien meter met een truss opbouw en transparante overkapping. Licht, muziek, choreografie, echte modellen en een ladyspeaker zorgen ervoor dat het een zeer professionele modeshow wordt.

De volgende winkels laten zien wat de trends voor de komende winter zijn; Lake Side, Sport 2000, Optiek Leezer, Jan Bloemendaal Schoenmode, Case Men's Store, Crazie Kidz, Futuro Mannenmode, Shoeby, Pastelle, Van Uffelen Mode, The Stone, Mirror, Jeans Centre, Hunkemöller, Van de Ven Fashion Shops, Hema, C & A, Nelson, Lara Mode, Wereldwinkel en Eyewish Opticiens.
Tussen de shows door kunt u ook genieten van een aantal optredens.

Het programma luidt als volgt:
12.00 uur - 12.30 uur Modeshow
12.30 uur - 13.00 uur Optreden Twirlgroep Surprise
13.00 uur - 13.30 uur Modeshow
13.30 uur - 14.00 uur Optreden Elmar Verhagen
14.00 uur - 14.30 uur Modeshow
14.30 uur - 15.00 uur Optreden Jim ter Meulen
15.00 uur - 15.30 uur Modeshow
15.30 uur - 16.00 uur Optreden Laura van den Elzen

Laura van den Elzen behaalde een tweede plaats tijdens de RTL4 talentenjacht My Name Is in 2010. Niemand minder dan Albert Verlinde noemde haar de onbetwiste nummer één. Haar repertoirelijst is gevuld met de grootste hits van o.a. Miley Cyrus, Ilse de Lange en Shania Twain.
Jim ter Meulen is altijd een liefhebber geweest van het Nederlandstalig repertoire. Op zijn 15e begon hij met zingen. Hij heeft ondertussen vier singles uitgebracht. Hij zingt covers van bekende Nederlandse artiesten.

Twirlgroep Surprise geeft een spetterende show weg, maar kan dit keer de batons niet te hoog gooien, want dan gaan ze door de overkapping heen en ons plaatselijke talent Elmar Verhagen gaat het publiek vermaken met zijn zang en elektrische piano. Kortom het belooft weer een gezellige dag te worden op het Raadhuisplein.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant