Afbeelding

Appartementen te koop én te huur

Algemeen 226 keer gelezen

ADVERTENTIE In het centrum van Pijnacker, boven het winkelcentrum dat circa een jaar gelegen is opgeleverd, is het heerlijk wonen. Ondanks dat het gebouw prominent invulling geeft aan het centrum is niet bij een ieder duidelijk dat er nog diverse appartementen beschikbaar zijn. Welke bovendien zowel te huur als te koop worden aangeboden.

ABB Bouwgroep is eigenaar van de onverkochte appartementen in de Raadhuistoren. Deze ruimte appartementen, in de gunstig gelegen toren, zijn zowel te koop als te huur. De overige appartementen worden door Vestia verhuurd. Fantastische appartementen, verspreid over 8 verdiepingen met uitzicht rondom, sieren de toren. Afhankelijk van het type hebben de appartementen 3 of 4 kamers. De woonkamers zijn met minimaal  60 m² zeer ruim van opzet en bieden bovendien vanuit de woonkamer uitzicht op het immer gezellige Raadhuisplein. Middels de grote ramen tot op de grond en het franse balkon is het hier genieten. 

De zonnige, ruime balkons op het westen, uitkijkend op de binnentuin, geven een extra ruime woonbeleving. De appartementen beschikken verder over een riante badkamer, met bad, douche en toilet (Villeroy & Boch), een separaat toilet en een forse berging. Bovendien heeft ieder appartement een eigen parkeerplaats en berging in de parkeergarage. Ervaar het zelf! Om de appartementen goed te kunnen beleven is een appartement als modelwoning ingericht. Dit appartement geeft geïnteresseerden een beeld van de indeling, grootte en het uitzicht. De modelwoning is regelmatig te bezichtigen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant