Afbeelding

Grote lezersactie Circus Renaissance

Algemeen 137 keer gelezen

KAARTEN WINNEN Pijnacker-Nootdorp - Van woensdag 14 tot en zondag 18 augustus staat klassiek nostalgisch familiecircus Renaissance op de Sportlaan in Pijnacker. De gemeente meldt desgevraagd dat ook de vergunning ditmaal wederzijds goed is geregeld. Niets staat een prachtige voorstelling dus nog in de weg.

Dit jaar zijn er geen wilde dieren meer zoals tijgers en olifanten, maar gaat Circus Renaissance op de klassieke toer. “In 2013 presenteren wij in een tentencomplex dat de sfeer van nostalgie ademt, pluche, klatergoud en kroonluchters zorgen voor een sprookjesachtige circusbeleving een nostalgische voorstelling waarin romantiek, acrobatiek, dieren en humor de hoofdrol spelen”, zegt Andy Vreeman van Renaissance.

Ongetwijfeld een van de meest bekroonde acts uit de circuswereld is Mr Dalmatin die met zijn pony's en dalmatiër honden ongeveer alle prijzen heeft gewonnen die er maar te winnen zijn onder andere in Monte-Carlo. Ook zijn er kamelen, zebra's, paarden en zes gedresseerde Hollandse koeien. Dit nummer is wereldberoemd en heeft in 2011 nog een prijs gewonnen op het beroemde circusfestival in Monte-Carlo.

Uiteraard mogen clowns niet ontbreken. Topacrobatiek zal getoond worden door het uit Polen afkomstige duo Polonia bestaande uit Andrzey en Tomasz die een indrukwekkend hand op hand nummer tonen met een ongelooflijke kracht en spierbeheersing, een lust om naar te kijken. Maar er is nog veel meer: bekijk hier het hele programma of bestel direct kaarten.

Voorstellingen
Woensdag 14 augustus 19.30 uur, donderdag 15 augustus 15.00 uur en 19.30 uur, vrijdag 16 augustus 15.00 en 19.30 uur zaterdag 17 augustus 15.00 en 19.30 uur en zondag 18 augustus 14.00 uur.

Voorverkoop
Kaartjes zijn nu al te koop bij Bruna op het Raadhuisplein in Pijnacker. 

Win kaarten
Telstar Online geeft maar liefst honderd kaarten weg voor de voorstelling van donderdag 15 augustus om 19.30 uur. Klik bovenaan op deze site op de button Lezersactie en maak kans op gratis kaarten! Winnaars krijgen vrijdag 9 augustus persoonlijk bericht van onze redactie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant