Afbeelding

Kinderen slachtoffer aanrander

Regio 91 keer gelezen

OPSPORING VERZOCHT Bergschenhoek - Een nog onbekende dikke man op een zwarte brommer heeft deze week minstens drie jonge meisjes aangerand in Lansingerland. Dit meldde het lokale radioprogramma Lansinger Magazine vanavond.

De man wordt verdacht van 2 aanrandingen en 1 poging tot aanranding op 7, 8 en 9 juli jl. De slachtoffers zijn meisjes in de leeftijd van 12 tot 14 jaar woonachtig in de omgeving van Berkel. De incidenten vonden steeds plaats op dezelfde locatie: het spoorviaduct over de HSL Lijn ter hoogte van het Offenbachplantsoen op de grens van Berkel en Bergschenhoek. De politie sluit niet uit dat de man meer meisjes heeft benaderd. Onlangs werden in Pijnacker en Ypenburg ook verdachte omstandigheden gemeld over een man met een soortgelijk signalement. Het is niet bekend of er een verband is.

Het zou gaan om een blanke man, circa 35 jaar met een fors postuur en opvallend blauwe ogen. Hij spreekt accentloos Nederlands en heeft een opvallend hoge stem. Hij rijdt op een zwarte scooter, draagt donkere kleding en heeft een donkere integraalhelm op. De man zou de meisjes in alle drie de gevallen op dezelfde manier hebben benaderd. Hij sprak hen aan om de weg te vragen, waarna hij het slachtoffer bij de kleding vastpakte en haar betaste. Daarna ging hij er vandoor op de zwarte scooter, mogelijk richting Zoetermeer.

Herken jij bovenstaand signalement of heb je tips of aanwijzingen die de politie kunnen helpen bij het opsporen van de dader? Neem dan contact op met nummer 0900-8844. Wil je liever anoniem blijven dan kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant