Afbeelding

Parade Nootdorp zoekt talent

Algemeen 52 keer gelezen

ADVERTENTIE Nootdorp - De gehele maand juni staat winkelcentrum Parade in Nootdorp bol van de festiviteiten ter gelegenheid van haar 10-jarig bestaan. Tijdens de finaledag op 22 juni houdt Winkelcentrum Parade een heus talenten-festival.

Als je denkt over een bepaald talent te beschikken, kom dat dan op zaterdag 22 juni ten uitvoer brengen op het podium op het Paradeplein. Alle soorten amusement zijn welkom. Voor professioneel geluid wordt gezorgd. Je cd, usb-stick, instrument(en) etc. moet je zelf meenemen. Je optreden mag maximaal 5 minuten duren, zo laat de organisatie weten.

Prijzen
Een jury bepaalt wie er uitgeroepen wordt tot Hét talent van winkelcentrum Parade. De winnaar van het Talenten-festival ontvangt theater-cadeaubonnen t.w.v. €250,-. Voor talenten die de jury eveneens heeft weten te overtuigen is er een theater-cadeaubon t.w.v. €100,-. Uiteraard zijn er voor de winnaars bokalen en is er voor elke deelnemer een herinnering.

Opgeven
Het Talenten-festival vindt plaats van 11.30 tot 14.00 uur. Voorafgaand aan het optreden van Charly Luske op zaterdag 22 juni op het Paradeplein. (Charly treedt om 15.00 uur op). Bij slecht weer is er een feesttent. Vraag snel een deelnameformulier aan om je talent aan Nootdorp en omgeving te laten zien! Een deelnameformulier vraag je aan per mail: talentparade@ziggo.nl. Voor vragen en meer informatie kun je eveneens dit emailadres gebruiken. Je kunt je tot 8 juni a.s. inschrijven voor Nootdorp zoekt Talent! Alle inzendingen ontvangen bericht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant