Afbeelding

Steenbakkers weg bij politie Pijnacker-Nootdorp

Actueel 1.133 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Plaatsvervangend bureauchef Marike Steenbakkers is per 1 juni aanstaande niet langer in dienst bij politiebureau Pijnacker-Nootdorp.

“De aanhoudende aandacht voor haar privésituatie heeft zij als zeer teleurstellend ervaren. Zij ondervond bovendien steeds meer dat het functioneren hierdoor werd bemoeilijkt”, zo zegt een woordvoerder van de Nationale Politie Den Haag. Steenbakkers kwam het afgelopen jaar in het nieuws vanwege haar relatie met VVD-wethouder Peter van Haagen die al eerder door de affaire zijn portefeuille Veiligheid moest afstaan.

Steenbakkers gaat als projectleider aan de slag om een omvangrijke huisvestingsoperatie binnen de politie-eenheid Den Haag vorm te geven. “Omdat het voor haar een enorme nieuwe uitdaging is, heeft Marike besloten vol overtuiging met deze klus aan de slag te gaan.”

De hierdoor vrijkomende functie van chef handhaving (tevens plaatsvervangend bureauchef) zal worden ingevuld door Geert de Vries. Geert werkte voorheen als leidinggevende binnen het regionale verkeershandhavingsteam van de eenheid Den Haag en hij ziet zijn nieuwe functie als een mooie stap vooruit. Bureauchef Ronald den Hertog kijkt met plezier terug op de afgelopen periode en bedankt Marike voor haar inzet. “Beiden wens ik heel veel succes in hun nieuwe functie”, zo zegt hij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant