Afbeelding

Hockeymeisjes doen carwash!

Actueel 82 keer gelezen

Pijnacker - Jahoor, rijdt u maar door. De hockeysters van Dames 1 van Hockeyclub Pijnacker ruilen hun sticks zaterdag eenmalig in voor sponzen en tuinslangen. Vanaf 10.00 uur staan ze klaar om alle voorbijkomende auto’s aan de Sportlaan te wassen.

De dames houden een ‘carwash’ om geld in te zamelen voor hun nieuwe clubhuis. Op HCP zal deze zomer hard gewerkt worden aan de nieuwbouw en de aanleg van nieuwe velden. De 16 meiden uit Dames 1 staan te popelen om te genieten van de nieuwe kleedkamers en opbergruimtes en dragen daarom graag hun steentje bij. Daarom kunnen bestuurders al voor vijf euro hun auto laten wassen.

Wie ook het interieur van de auto graag schoon ziet, hoeft maar een klein beetje extra neer te leggen. Fietsen, scooters, driewielers en andere voertuigen zijn ook welkom. Klanten van Dames 1 hoeven zich geen zorgen te maken om eventuele krassen of andere schade. Ze hebben zich goed ingelezen op auto’s wassen en zijn er helemaal klaar voor. Tot 16.00 uur ben je welkom om jouw auto bij de hockeysters achter te laten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant