Afbeelding

Gastrovan mannen in TelstarTV

Actueel 58 keer gelezen

Pijnacker - Drie jonge koks van de bekende Gastrovan presenteren zondag 26 mei aanstaande hun boek ‘Met je neus in de boter’ bij de Delftse boekhandel Huyser.

In de zomer van 2012 vertrokken Sjaak, Jeroen en Olivier vanaf Hoeve Biesland in Delfgauw richting Frankrijk en Spanje om de gerechten van verschillende streken vast te leggen. Met een mobiel uitvouwrestaurant - de Gastrovan - kookten zij samen met lokale experts klassieke gerechten uit de streek. De recepten en de verhalen achter de gerechten bundelden zij in een prachtig boek.

Het resultaat is zowel een kookboek als een reisverslag. ‘Met je neus in de boter’ is een hartverwarmend en origineel verhaal over uitzonderlijke gastvrijheid en de verbindende passie voor lekker koken en - hoe kan het ook anders - fantastisch eten. In TelstarTV geeft het drietal vrijdag een kijkje in de keuken, rijden we een rondje mee in de bus en maken we kennis met twee heel bijzondere huisgenoten. TelstarTV wordt elke vrijdag uitgezonden op Telstar Online.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant