Afbeelding

Mysterieus geluid in flat Noord

Actueel 63 keer gelezen

OPROEP Pijnacker - Bewoonster Wil Smithuis wordt er krankjorum van. Ze wordt naar eigen zeggen al maanden geteisterd door nachtelijke brom- en trilgeluiden in haar flatwoning aan de Savonin Lohmanlaan in Pijnacker Noord. Ook een buurvrouw zegt last te hebben van vreemde geluiden.

Woningcorporatie Rondom Wonen laat in een reactie weten de klachten zeer serieus te nemen, maar heeft na verschillende meet- en luistermomenten geen afwijkende trillingen waargenomen in de flat. Volgens de gemeente is de regeling van de centrale afzuiginstallatie in het gebouw wel recentelijk aangepast.

Ondanks alle inspanningen blijft Wil in de nachtelijke uren opgeschrikt worden door brom- en trilgeluiden. “Dit kan zo niet langer meer”, schrijft ze in een brief aan betrokken instanties. Een woordvoerster van Rondom Wonen zegt dat naast de meldingen van Smithuis en haar buurvrouw er verder geen klachten van vreemde geluiden in de flat bekend zijn.

Update 10.27 uur
Ook op de Schaepmanlaan wordt er overlast gemeld: "Elke avond na 22.00 uur tot diep in de ochtend. Heel vervelend", zegt bewoner Arie Koper. Ook zijn bovenbuurman ervaart dezelfde overlast.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant