Afbeelding

Burenruzie, vrijheid en Tiger Trail

TelstarTV 89 keer gelezen

TELSTARTV Pijnacker-Nootdorp - Onze gemeente stond zondag op zijn kop. Twee grote branden in de Prins Hendrikstraat hielden de gemoederen flink bezig, en dan waren ze ook nog eens aangestoken. Oorzaak: een geëscaleerde burenruzie(*). Eén verdachte is inmiddels aangehouden. Wij spraken met Tanja Roest van Rondom Wonen.

Afgelopen zondag vierde heel Nederland Bevrijdingsdag. Er waren festivals in enkele grote steden en in Pijnacker ging traditiegetrouw vuurwerk de lucht in. Maar, wat betekent vrijheid voor onze dorpsgenoten? Wij gingen de markt op.

Oud-Pijnackernaar Chris Slappendel begint volgende week aan een bijzondere reis: Tiger Trail. Hij gaat leefgebieden van tijgers bezoeken over de hele wereld en zet zich daarmee in voor het uitsterven van dit bijzondere dier. In dagen van drukke voorbereiding had Chris toch nog even tijd voor TelstarTV.

(*) In het interview met Tanja Roest van Rondom Wonen is bij enkele betrokkenen de indruk ontstaan dat de zegsvrouw in haar vervolgverhaal de impasse beschrijft tussen nummer 24 en nummer 16. Dit is niet geval; het gaat om het conflict tussen de voormalig bewoners van nummer 16 en nummer 18 in de Prins Hendrikstraat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant