Afbeelding

Mega Wipe Out op Raadhuisplein

vr 19 apr 2013, 11:46 Algemeen

ADVERTENTIE Pijnacker - Na de zeer geslaagde dag vorig jaar, komt Tim Tom Events op zaterdag 20 april terug naar Pijnacker. Het Raadhuisplein zal van 11.00 tot 16.00 uur vol staan met drie topattracties.

Allereerst is daar de Bungee Trampoline. Jong en oud wordt de mogelijkheid geboden om veilig en gecontroleerd tot grote hoogte te kunnen springen. De Bungee Trampoline biedt een zwaartekrachtloze adrenalinekick. Je zal na afloop nog lang praten over deze ervaring. De Bungee Trampoline wordt begeleid door getrainde instructeurs die goed, veilig en leuk met kinderen, jongeren en volwassenen kunnen omgaan.

Mega Wipe Out Stormbaan
De tweede attractie is de Mega Wipe Out Stormbaan met zijn 52 meter de langste van Nederland. De Wipe Out Stormbaan wordt uitgebreid met de Base Jump en de Mega Dubbele Ballen waardoor hij inderdaad megagroot wordt. Zo groot dat hij in twee stukken wordt opgebouwd.

Multi Sky Swing
Helemaal nieuw, uniek en uitdagend is de Multi Sky Swing. Twee deelnemers hangen, klimmen of lopen op een hoogte van 4 meter boven het valkussen om vervolgens via een afstand van 5 meter de overkant te bereiken. Wanneer je het niet haalt, dan kan je jezelf veilig laten vallen in het valkussen. Haal je de overkant, dan word je uitgedaagd door de dubbele base jump om de vrije val van 4 meter te trotseren.

De Ondernemersvereniging Ackershof hoopt op net zulk mooi weer en net zoveel bezoekers als vorig jaar. Laat de zon maar schijnen en de terrassen vol zitten met vrolijke mensen, terwijl de kinderen genieten van de attracties.

Uit de krant