DSVP in actie.

Voetbaloverzicht Pijnacker-Nootdorp

Sport 72 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - DSVP heeft, in de confrontatie tegen Vitesse Delft, pas in de slotfase een gelijkspel uit het vuur gesleept. Door een hard ingeschoten vrije trap was Vitesse Delft op voorsprong gekomen. In de tweede helft kwam DSVP via een strafschop op gelijke hoogte, maar keek zeven minuten voor het eind plotseling tegen een 1-2 achterstand aan.

Kort voor tijd scoorde Stefan Stam alsnog de gelijkmaker (2-2). SV Nootdorp leed op eigen veld een 1-2 nederlaag tegen staartclub Benschop. Sam Ruinaard bracht de geelhemden, met een indraaiende voorzet nog wel aan de leiding, maar nog voor de pauze kwamen de bezoekers op een 1-2 voorsprong. SV Nootdorp trachtte in het tweede deel de bakens nog wel te verzetten, maar slaagde daar niet in. Aanstaande zaterdag gaat SV Nootdorp op bezoek bij Vitesse Delft.

Oliveo trad zondagmiddag op eigen veld aan tegen GDA uit Loosduinen, en leed opnieuw een nederlaag: GDA won met 1-3. Verdediger Gerben Pels scoorde voor de rust de gelijkmaker, maar na de thee sloeg GDA, met twee doelpunten, toch nog toe. Oliveo blijft door deze derde achtereen volgende nederlaag, met 12 punten, de hekkensluiter. RKDEO tenslotte trof op eigen veld PFC uit Geervliet. In deze wedstrijd is er niet gescoord. Ook de mannen van trainer Harold Tjaden blijven, met slechts 9 punten, in het bezit van de rode lantaarn. Het is nu vrijwel zeker dat RKDEO volgend seizoen een stapje terug moet doen. Ook voor Oliveo hangt een dergelijk lot in de lucht.