Oliveo Delft 1 Duel tussen Leon Wouterse (Oliveo) en Rob Notenboom.

Voetbaloverzicht Pijnacker-Nootdorp

Sport 58 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - SV Nootdorp had zaterdag op eigen veld een off-day. Het verloor met maar liefst 0-6 van het Leidse GHC. Poulegenoot DSVP verging het niet veel beter. De Pijnackernaren verloren met 3-1 van het scherp counterende Benschop, dat op de onderste plaats staat.

Het doelpunt van DSVP werd ver in de tweede helft, bij een 3-0 stand, gescoord door Rob Meijer. Het doel van DSVP werd verdedigd door de zeventienjarige Tom Bènard. Hij verving zijn broer Björn, die geblesseerd moest toezien dat zijn broertje een goed debuut maakte. Een dag later ging RKDEO, op bezoek bij Boshuizen, met 4-1 onderuit en staat daardoor nog vaster op de onderste plaats in de eerste klas. Marco van Trier redde voor RKDEO de eer.

Gestaakt
De wedstrijd tussen Oliveo en VV Delft haalde het einde niet. Scheidsrechter Niels van Kampen besloot in de rust om de wedstrijd te staken. Hij voelde zich, op weg naar het kleedlokaal, bedreigd door spelers en/of supporters van Delft.

De arbiter uit Purmerend had kort daarvoor Delft-aanvoerder Tim Steenks (twee maal geel wegens commentaar) naar de kant gestuurd, waardoor Delft met tien man kwam te staan. Oliveo stond met 1-0 aan de leiding door een benutte strafschop (handsbal) door Tim van Rheenen. Delft speler Gavin Luiten presteerde het om de bal –voor een leeg doel- tegen de lat te schieten.