archieffoto
archieffoto

Zaalvoetbal Sven Sonneveldt Cup

Actueel 51 keer gelezen

In sporthal De Viergang is donderdag 28 februari vanaf 18.30 uur de grote finale om de Sven Sonneveldt Cup. Het betreft een groot voetbaltoernooi ter nagedachtenis aan de oprichter van de Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland, Sven Sonneveldt, die op 28 februari 2012 is overleden, precies een jaar geleden dus.

 

Desi Beans en Redouan Koubini van het jongerenwerk in Pijnacker-Nootdorp hebben het initiatief genomen om een stichtingsbreed zaalvoetbaltoernooi te organiseren dat jaarlijks terugkomt. Op deze wijze blijft de naam Sven Sonneveldt binnen de jongerenorganisatie voortbestaan.

De voorrondes van dit toernooi hebben al plaatsgevonden. Van iedere voorronde zijn vier teams door en in totaal acht teams zullen tegen elkaar strijden in de finale. De winnaar krijgt buiten een mooie prijs ook een grote (wissel)trofee die zij in hun jongerencentrum mogen plaatsen. Dit toernooi is voor de doelgroep 16-23 jaar. De familie van Sven Sonneveldt zal aanwezig zijn bij het toernooi dat tot ongeveer 21.30 uur duurt. Toeschouwers zijn natuurlijk welkom op de prachtige tribune van De Viergang.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant