DSVP-er Draaisma brengt de stand op 1-2.

DSVP en SV winnen, Oliveo verliest

Actueel 45 keer gelezen

Tijdens het afgelopen weekend hebben zowel DSVP als SV Nootdorp in een uitbeurt de volle winst behaald. Zaterdag spelen ze tegen elkaar, op De Groene Wijdte, vanaf 14.30 uur.

SV Nootdorp won met 0-1 bij Geinoord. Sam Ruinaard was  vlak voor de rust de doelpuntenmaker. DSVP leverde knap werk door met 2-4 te winnen bij ’s Gravenzande.

Al in de tweede minuut keek DSVP tegen een 1-0 achterstand aan. Door doelpunten van Jim Jense, Michiel Draaisma en Randy de Witt (2) kon DSVP met een 1-4 voorsprong gaan rusten. Al snel in de tweede helft kwamen de Westlanders via een strafschop wegens hands terug tot 2-4. Daar bleef het bij.

Oliveo leed een dag later bij Meerburg een 2-1 nederlaag. Bij rust was de stand 1-0. Na de thee scoorde Mark Trieling de gelijkmaker, maar het was Meerburg dat uiteindelijk aan het langste eind trok . De wedstrijd van RKDEO werd afgekeurd.