Geen feest vanavond op het Truckerplein.
Geen feest vanavond op het Truckerplein.

Opening Hofnar gaat niet door

Actueel 50 keer gelezen

BREKEND Pijnacker - De feestelijke opening vanavond van jongerensoos de Hofnar in Pijnacker gaat niet door. Dit bevestigt een woordvoerster van de gemeente.

Ook de officiële openstelling aanstaande maandag gaat niet door. Reden daarvoor zit naar verluidt in enkele haken en ogen in het vergunningentraject. Alle betrokken partijen gaan de komende weken verder in overleg. Twee jaar geleden werd de Hofnar getroffen door een felle brand. Het inloopcentrum zorgde in het verleden voor veel overlast. Een nieuw team jongerenwerkers hoopt op een positieve doorstart door onder andere de leeftijdsgrens te verlagen en strenge regels te hanteren.

Op een speciale bewonersavond werden omwonenden onlangs geïnformeerd over de plannen en werd men uitgenodigd voor de opening die dus niet doorgaat. Onze redactie hoopt volgende week meer duidelijkheid te verkrijgen over deze verrassende wending. "We vinden het jammer dat de opening niet half februari kan plaatsvinden; we hebben er immers allemaal belang bij dat er in onze gemeente weer een mooie plek (bij) komt voor activiteiten voor de jeugd", aldus de woordvoerster.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant