Een zware sneeuwbui bij DSVP-Rijnvogels.

Winst voor SV Nootdorp verlies voor DSVP

Sport 38 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - SV Nootdorp heeft afgelopen zaterdag een nuttige 2-0 overwinning geboekt op Voorschoten ’97. Door deze overwinning is SV Nootdorp met stip naar de middenmoot gestegen.

Het was de eerste maal dat Jeroen Struijs tijdens een thuiswedstrijd als (tijdelijk) trainer op de bank zat. De doelpunten kwamen op naam van Ricardo Siebring en Michael Verschoor. Laatstgenoemde miste eerder in de wedstrijd overigens tot tweemaal toe een strafschop.

DSVP ging op eigen veld hard onderuit tegen mede-koploper Rijnvogels (1-5). DSVP kwam, via Randy de Witt, nog wel aan de leiding maar keek, bij het aanbreken van de rust, mede door een tweetal dubieuze strafschoppen, tegen een 1-3 achterstand aan. In de tweede helft scoorde Rijnvogels al snel het vierde doelpunt. In de slotfase verdween ook nummer vijf nog achter doelman Björn Bènard. DSVP verkeert hierdoor nog steeds in de degradatiezone. Op zondag is er, in verband met de terreinomstandigheden, niet gevoetbald.