Aanvaller van TOGB mikt de bal voorlangs het Oliveo-doel.

Eerste overwinning voor RKDEO

Sport 29 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Het Nootdorpse RKDEO is bij UVS tot de eerste overwinning van het seizoen gekomen. Ver in de tweede helft werkte Rick de Bruijn –in tweede instantie- de bal achter de Leidse doelman. Wellicht heeft de formatie van Harld Tjaden de weg naar omhoog nu gevonden.

Oliveo kwam in de streekderby in Berkel, tegen TOGB, onder bizarre weersomstandigheden tot een 0-0 gelijkspel. SV Nootdorp leed bij RCL in Leiderdorp een 2-1 nederlaag. Het winnende doelpunt van RCL viel kort voor het eindsignaal, wat de nederlaag extra zuur maakte.

DSVP tenslotte ging bij Voorschoten ’97 met 3-0 onderuit. Tot een kwartier voor het eind leek het bij 0-0 te blijven. Een uiterst dubieuze strafschop voor de thuisploeg en de rode kaart voor Stefan Stal leidde de nederlaag in. In de 89ste minuut scoorde Voorschoten (opnieuw uit een strafschop) het derde doelpunt en werd verdediger Wesley Visser ook met rood (hij zou opzettelijk hands gemaakt hebben) naar de kant gestuurd.