Afbeelding

Cesar Zuiderwijk in CulturA Nootdorp

Algemeen 195 keer gelezen

LEZERSACTIE Nootdorp - Cesar Zuiderwijk, drummer van Golden Earring, doet weer vanaf 9 januari 2013 Nederlandse theaters aan met zijn eigen voorstelling Trommelfruit. Cesar komt ook naar Nootdorp!

Trommelfruit is een gezond programma voor jong en oud. Voor drummers en gewone mensen. De trilogie is met Trommelfruit vol na ‘Slagdroom’ en ‘Drumbonen en Kaneelstokken’. Terug naar de basis, lekker veel spelen op akoestische en elektronische drums. En natuurlijk mooie verhalen (40 jaar Golden Earring en 50 jaar drummen). Met drumtypetjes, veel humor en het door iedereen uit volle borst mee te zingendrumvolkslied Boem Tjakka Tjakka. Eventueel door het publiek mee te spelen met twee grote opblaasbare stokken die in het theater te verkrijgen zijn voor de voorstelling. Is het cabadrums of is het stand-up drummedy? Op zaterdag 19 januari staat Cesar met Trommelfruit in het Nootdorpse theater CulturA. Bestel nu kaarten via culturanootdorp.nl.

Win twee kaarten
Maak kans op twee felbegeerde tickets. Stuur een mail naar martijn@telstar-uitgeverij.nl onder vermelding van Cesar in Nootdorp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant