Afbeelding

Gouden KNVB-Bondsspeld voor Dick Grootenboer

Sport 52 keer gelezen

Pijnacker – Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging DSVP heeft Cerano Bakker, bestuurslid (wedstrijdzaken) van de KNVB-West 2, de gouden bondsspeld uitgereikt aan Dick Grootenboer.

Grootenboer is al 20 jaar secretaris van DSVP. Ook op andere fronten zet hij zich al jaren in voor de zaterdagclub. Hij is al vanaf 1990 clubscheidsrechter, maakt deel uit van de schoonmaakcommissie, is de leider van de DSVP-trimgroep, maakt deel uit van de internetcommissie en trainde tot voor kort een deel van de E-jeugd en van een aantal jeugdkeepers. Twee jaar geleden heeft hij, tijdens de plaatselijke verkiezing sportman/sportvrouw van het jaar de sportwaarderingsprijs al toegewezen gekregen.

Grootenboer zei in zijn dankwoord slecht één van de vele vrijwilligers van DSVP te zijn en hechtte er aan die mee te laten delen in de eer die hem ten deel viel. Voor Ank Grootenboer, die zich ook op tal van fronten inzet voor DSVP, waren er bloemen. Na deze huldigingsplechtigheid hield voorzitter Peter de Jong zijn traditionele Nieuwjaarstoespraak. Meer daarover deze week in de “papieren” Telstar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant