Afbeelding

Zeer rustige jaarwisseling

Actueel 67 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Oud en Nieuw is in de gemeente Pijnacker-Nootdorp zeer rustig verlopen. In de wijken was het gezellig, werd genoten van al het vuurwerk en dronk men een borrel.

Het vreugdevuur in Delfgauw was weer een groot succes en in de Oude Leede deden zich voor het eerst sinds zes jaar geen incidenten met brandende auto’s voor. In Klapwijk raakte een jongen gewond na een incident in een woonhuis. De politie onderzoekt deze zaak. Hij is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Ook aan de Hof van Delftstraat in Nootdorp kwam de ambulancedienst in actie, daar werd een meisje afgevoerd. Op de Klapwijkseweg en op de Oostlaan werd even na middernacht een spookrijder gespot. De bestuurder is later deze nacht gecontroleerd door de politie.

De brandweer heeft het de hele dag én nacht loeidruk gehad met containerbranden, die door de grote hoeveelheden afval goed rookte. Burgemeester Rik Buddenberg was de hele nacht paraat en reed met de politie mee.

In de regio Haaglanden zijn tijdens de jaarwisseling zo'n honderd vuurwerkslachtoffers gevallen. Eén van hen raakte zo ernstig gewond dat hij een oog moet missen, zo meldde TV West vanmorgen.

Update 05.06 uur
Toch weer gedoe in Oude Leede. Caravan in de brand

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant