Afbeelding

Nieuw. Bieb bezorgt aan huis

Actueel 41 keer gelezen

Pijnacker - De bieb in Oostland biedt in het nieuwe jaar de mogelijkheid om thuis te laten bezorgen. Speciaal voor mensen die niet naar de bieb kunnen komen. Dat meldt Esther de Wit van bibliotheek Oostland.

"Als deze bezorgdienst aan huis een succes blijkt te zijn, zal deze dienst ook voor de overige gemeenten van Bibliotheek Oostland, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk gaan gelden", zo zegt ze.

Door een aanvraagformulier op de website in te vullen, kunt je jouw bestelling plaatsen. Een medewerker van de bibliotheek houd je op de hoogte van het verloop van jouw bestelling en zal je inlichten wanneer je de boeken thuis verwachten kunt. Materialen worden, door een vaste bezorger, twee keer in de week bezorgd: op dinsdag- en vrijdagavond tussen 18.30 en 20.30 uur.

Voor slechts 2,95 euro per rit per pas worden de boeken en andere materialen bij je thuis bezorgd en desgewenst ook weer opgehaald. Mocht het bezorgen van een nieuwe bestelling en ophalen van een vorige bestelling samen vallen, dan betaal je een keer het bedrag voor die rit. Naast de thuisbezorging kun je via de website of via ‘De Bibliotheek’ App de materialen kosteloos verlengen en betalingen doen via iDeal. "Om gebruik te maken van de bibliotheek, hoef je niet meer de deur uit", besluit Esther.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant