Afbeelding

Laptop uit auto gestolen

Actueel 18 keer gelezen

Nootdorp - Woest is de schrijver van onderstaand bericht. Zijn kinderen zijn overstuur, zijn laptop is weg en de jacht op de daders van dit alles is dan ook geopend.

Vrijdagavond kinderen opgehaald op school. Denk ga even pannenkoekje eten bij Howdy’s. Daar aangekomen parkeer ik mijn auto in de tweede rij bij de ingang. Camera’s zat daar en lopen mensen in en uit. Na heerlijk gegeten te hebben, loop ik naar mijn auto. Zie tot mijn verbazing mijn deur open, de kofferbak open en de kinderschooltassen over de achterbank.

Het raampje blijkt ingetikt. Laptop weg. Naar de eigenaar van het Witte Paard geweest. Om te kijken of er beelden waren, maar helaas stond mijn auto uit zicht van de camera. Helaas dus. Snap het niet. Twee auto’s waren er ingebroken, om 18:00 uur ongeveer.

Ik hoorde ook dat er laatste tijd ook bij Van der Valk in auto’s wordt ingebroken. ‘s Avonds laat ben ik even een rondje gereden rond 0:00 uur. Om te kijken of mijn spullen misschien waren weggegooid. Zie ik twee jongens een rondje lopen om gebouwen heen. Ik denk ik volg ze. Ze liepen langzaam over het bedrijfsterrein en toen weer het parkeerterrein van het Witte Paard op.

Eén persoon bleef een beetje bij de uitgang staan en één liep door en keek of er nog auto’s stonden, maar het was te druk om iets te doen. Ze liepen weg: ik wilde ze volgen maar helaas had ik geen telefoon bij me. Weet zeker dat deze jongens zijn vastgelegd bij het Witte Paard vrijdag om 0:15 ongeveer. Eén lange jongen met een petje op met lang haar en in trainingsbroek met strepen en één dikkere kleinere jongen met een zwarte broek en beige jas.

Ze liepen richting Van der Valk. Ik weet zeker dat ze er vaker komen en denk dat ze vrijdag tussen 18:00 en 0:00 daar zeker rond zullen lopen. Ik heb bijna zin om daar te wachten, ze te volgen en de politie te bellen. Ik wil graag mijn laptop en harde schijf terug. En mijn kids van drie en acht zijn die erg geschrokken van de schade en glas en dat mijn laptop weg is. Ben tot 23.30 uur bezig geweest om mijn raam te laten maken en aangifte te doen.

Tips
Wil je direct in contact komen met de gedupeerde, mail ons dan via redactie@telstar-uitgeverij.nl. Bellen met de politie kan ook: 0900-8844. Denk jij te weten wie er achter deze inbraak zitten? Bel anoniem via 0800-7000. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant