Afbeelding

Getuigen klapper Schiphollaan gezocht

Actueel 344 keer gelezen

UPDATE Nootdorp - Vanmorgen (13 december 2012) om ca. 8.25 uur is een kleine zilvergrijze personenauto tegen mijn geparkeerde auto aangereden op de Schiphollaan in Nootdorp. Zo schrijft Saskia aan onze redactie.

Van de klap werd ik wakker, maar realiseerde mij niet dat het een aanrijding was. Toen ik na 10 minuten beneden kwam trof ik mijn auto in deze staat (zie foto) aan. Gelukkig heeft een buurvrouw van een paar huizen terug de botsing gezien, maar helaas stond zij te ver weg om het kenteken te kunnen lezen. De motor van de zilvergrijze auto is afgeslagen, maar na een paar keer proberen startte de auto toch en scheurde de bestuurder weg, linksaf de Fellowshiplaan in.

In verband met aangifte bij de politie, verzekeringsmaatschappij en waarschijnlijk Waarborgfonds Motorvoertuigen ben ik op zoek naar de bestuurder van én naar de zilvergrijze auto en extra getuigen. Dus: wie heeft deze aanrijding gezien of naderhand de zilvergrijze personenauto met schade aan waarschijnlijk de rechter voor- en/of zijkant. Reacties naar -edit.

Update
Botser heeft zich gemeld. Hij had erge haast vanmorgen en moest zijn kinderen naar school brengen, zo laat hij weten. Vanavond wordt het schadeformulier ingevuld. Zaak opgelost.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant