Afbeelding

PVV voor outletcenter Bleizo

Actueel 21 keer gelezen

Regio - De Provinciale PVV fractie stemt voor de vestiging van outletcenter in Bleizo tussen Zoetermeer en Bleiswijk. Dat meldde de partij dinsdagavond.

De PVV hield weken haar mond, maar laat een dag voor de definitieve hamerslag toch de kaarten zien. "De PVV vindt dat de provincie Bleizo niet mag blokkeren", zo laat een zegsman weten. Onduidelijk is nu alleen nog wat ChristenUnie/SGP gaat doen. De partij is niet vreselijk enthousiast, zo bleek onlangs in een interview met radiozender LansingerlandFM. De mogelijk cruciale stem van de 50 + partij gaat zo goed als zeker verloren. Deze nieuwbakken partij is overigens tegen. PvdA, SP en CDA zijn ook geen voorstander.

De vestiging van een mega-winkelcentrum van 20.000 vierkante meter bij Langsingerland is zeer omstreden. Winkeliers in Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland zijn bang voor omzetverlies, sommigen denken de zaak te moeten sluiten. Morgen om 10.00 uur wordt de finale hamerklap gegeven op de kwestie. LansingerlandFM doet live verslag van het gebeuren in het Provinciehuis in Den Haag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant