Afbeelding

Diefstal collectebus Jeffrey voorkomen

Actueel 67 keer gelezen

Nootdorp - Een collectebus voor de lichamelijk beperkte Jeffrey Snijders uit Nootdorp is vanmiddag gestolen. Door een meer dan heldhaftig optreden van omstanders is de bus terugveroverd.

Bij een cadeauwinkel in winkelcentrum de Parade ging de man er vandoor met de collectebus en zette koers naar de tramhalte. De eigenaresse van de winkel sloeg alarm en ging in de achtervolging. Toen een dame bij de tramhalte de man probeerde tegen te houden, viel de collectebus op de grond. De man verdween via de Laan van Nootdorp richting Ypenburg.

Dader op beeld
De dader is keihard gefilmd door camera's en deze beelden worden indien het onderzoek vastloopt dan ook spoedig vrijgegeven. Het gaat mogelijk om een Oost-Europeaan van een jaar of vijftig. Hij droeg een gewatteerde lange zwarte jas, spijkerbroek en een grijsblauwe muts.

Acties
Jeffrey raakte als gevolg van een ongeluk in een zwembad in Center Parcs deels verlamd. Met verschillende acties wordt een behandeling in Atlanta betaald die hem van zijn verlamming af moet helpen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant