Afbeelding

Kerstmarkt op Raadhuisplein

Actueel 72 keer gelezen

ADVERTENTIE Zaterdag is er een heuse kerstmarkt op het Raadhuisplein in Pijnacker.

Er worden 50 kramen op het plein neergezet, die allemaal feestelijk worden versierd en verlicht. Van 12.00 tot 21.00 uur kunt u hier terecht voor cadeau artikelen woondecoraties, kerststukjes, sieraden en kaarsen. Voor de inwendige mens is ook gezorgd; oliebollen, stroopwafels, noten, chocola, glühwein en chocolademelk. De meeste winkels in en rond Ackershof zullen ook tot 21.00 uur open zijn. Er is ook gezorgd voor een omlijstend programma dat voor veel sfeer gaat zorgen.

Van 12.00 tot 17.00 uur kunnen kinderen op een gezellig ingericht terrasje, onder leiding van een vriendelijk kerstvrouwtje een grote kerst placemat inkleuren. Na het inkleuren worden de placemats gelamineerd. Wat zullen de kinderen smullen als ze met deze mooie placemat aan het kerstontbijt zitten. De kinderen kunnen ook een ritje in de draaimolen maken en vergeet niet in de passage (het deel waar nu nog weinig winkels zitten) naar de prachtige treinbaan te gaan kijken die door Marco Hendriks wordt opgesteld. Vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur lopen vier sneeuwmannen in het winkelcentrum rond en spelen prachtige kerstliedjes. Zij spelen in totaal 4 keer 40 minuten.

Vanaf 14.00 uur komt de pas opgerichte Dickens Christmas Band optreden. Zij zijn een onderdeel van Drumfanfare Haaglanden. Er is de laatste weken door veel leden keihard gewerkt om schitterend voor de dag te komen. Ze zullen u verbazen. Ze treden drie keer een half uur op. Om ongeveer 16.30 is het tijd voor soep en wat voor soep. Het Witte Huis verzorgt een erwtensoep terras. U kunt geheel gratis een heerlijk kopje erwtensoep verorberen. Dat zal zeker bij koud weer zeer goed smaken. Bij Kerst hoort ook een arrenslee. De alom bekende heer Hofman is natuurlijk weer aanwezig, zodat kinderen en volwassenen een ritje kunnen maken. Hij is er 's middags en 's avonds.

Als klap op de vuurpijl treedt 's avonds popkoor Just For Fun uit Zoetermeer op. In totaal zingen zij drie keer een half uur prachtige kerstnummers. Het koor wordt opgesteld op het bordes van Het Witte Huis. Het eerste optreden begint om 18.30 uur. Ze zijn echt fantastisch en gaan zorgen voor een kippenvel moment. Ook Scouting Pijnacker is 's avonds aanwezig. Zij zorgen voor de vuurkorven, waarbij u zich even kunt opwarmen. We hopen dat het een fantastisch mooie dag gaat worden. Met deze Kerstmarkt sluit de Ondernemersvereniging Ackershof een succesvol jaar af. Er zijn veel evenementen geweest die een groot aantal mensen heeft getrokken. Er zal in 2013 op de ingeslagen verder worden gegaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant