Afbeelding

Dubbel genaaid in Delfgauw

Actueel 118 keer gelezen

Delfgauw – Parkeren in een nieuwbouwwijk zoals Emerald Delfgauw is vaak een crime. Te weinig plaatsen voor de tweeverdieners met meerdere auto’s en vaak onbenutte carportplaatsen bemoeilijken het parkeren.

Ook voor de lokale reporter van de Telstar die vaak tot laat op pad is voor reportages en dan bij thuiskomst de hond in de parkeerpot vindt. Enige creativiteit is dan geboden en de stoep voor de deur biedt uitkomst. Daarbij oplettend dat er geen hinder is voor voetgangers die de stoep gebruiken en voor de gebruikers van de rijbaan. Daar denkt de politie anders over. Zo kreeg de reporter Manuela B. te D. een bekeuring om 13.03 voor parkeren buiten de vakken en prompt om 13.05 de tweede voor het stilstaand gebruiken van de rijbaan.

Het zal allemaal best mogen volgens de wet, maar verbalisant 9488 was wel erg enthousiast met het schrijven van de gele inkomensbriefjes. Op de foto is te zien hoe de situatie ter plekke was. Aan een ieder om hierover een oordeel te vellen. De reporter laat het in ieder geval voorkomen. Om te voorkomen dat zij een subjectief oordeel velt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant