De nieuwe kleedkamers worden ‘ontsloten’.
De nieuwe kleedkamers worden ‘ontsloten’.

Alles nieuw bij Oliveo Voetbal

Actueel 41 keer gelezen

Oliveo Voetbal innoveert en vernieuwt. Zondag zijn vier volledig vernieuwde kleedkamers in gebruik genomen. Enkele jeugdspelers ontsloten de kleedkamers en de centrale toiletinstallatie die meteen in gebruik werd genomen.

Wellicht had dat te maken met een andere vernieuwing bij Oliveo Voetbal. Er is geen fles bier meer te verkrijgen bij de voetbalclub aan de Sportlaan die nu de hele week tapbier schenkt. Dat bier is afkomstig uit een enorme tank met 2000 liter Heerlijk Helder Heineken. Geen gedoe meer met fusten verwisselen, koolzuurflessen en het instellen van de juiste druk. Tappen is een stuk makkelijker geworden. De vaste barmedewerkers kregen meteen instructies hoe je een goed glas bier kan tappen. Een ieder had de fijne kneepjes snel onder de knie en dat was maar goed ook want het bier werd keurig verdeeld over de aanwezige dorstige kelen.

Een ander stukje innovatie is het aantreden van twee voorzitters. De officiële nieuwe voorzitter is Ruud Schalkwijk en de vice-voorzitter John Weijgertse, maar feitelijk is het voorzitterschap bij Oliveo een duobaan geworden. De twee Oliveanen volgen Ed van der Burg op die al na een jaar terugtreedt. Hij kon de functie niet meer combineren met zijn werk als bankier bij de SNS-bank aan de Oostlaan. De nieuwe voorzitters worden vanavond, maandagavond 12 november, officieel gekozen. Een ander nieuwe bestuurslid is Irma Duijvestijn, die de PR van de voetbalclub serieus vorm en inhoud gaat geven. Overigens was het sowieso al feest bij Oliveo: de belangrijke ‘degrapot’ tegen Vredenburch was met 1-0 gewonnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant