SV Nootdorp verloor ongelukkig met 0-1 van Vitesse Delft. (foto Sander de Hollander)

Pijnacker lacht, Nootdorp huilt

Sport 73 keer gelezen

De Pijnackerse voetbalclubs wonnen dit weekend en opvallend was dat de Nootdorpse verenigingen aan het kortste eind trokken.

DSVP boekte zaterdag een zeer zwaar bevochten thuiszege op SHO (3-2, via treffers van Jim Jense, Stefan Stam en Kevin Roepman) en Oliveo haalde een dag later op hetzelfde veld een 1-0 overwinning tussen de hete kolen vandaan. Beetje geluk kwam daar wel bij kijken. Vredenburch was in de eerste helft sterk maar Oliveo kwam goed terug en scoorde in de 88ste minuut via de opvallende invaller Niels Bentvelzen.

De Nootdorpse clubs waren minder op dreef. SV Nootdorp leed op eigen veld een zure 0-1 nederlaag tegen Vitesse Delft dat daarmee pas de eerste overwinning van het seizoen boekte. RKDEO had kansen op een puntje, maar verloor op eigen veld met 1-2 van SJC. RKDEO kwam op voorsprong in de 26ste minuut door een treffer van Marcel van der Spek, maar kort daarna maakten de bezoekers uit Noordwijk er twee en daar bleef het bij ondanks kansjes voor RKDEO in de tweede helft. (SO)