Afbeelding

Enige echte Ladies Night Intratuin

Algemeen 120 keer gelezen

ADVERTENTIE - Intratuin Pijnacker trakteert dit jaar 2900 dames op een uniek avondje uit. Op woensdag 14 november van 18.30 tot 22.00 uur is Intratuin dé plek voor dames. Tijdens deze exclusieve avond is er van alles te beleven en dat allemaal in de sprookjesachtige kerstsfeer waar Intratuin bekend om staat.

Voor het derde jaar op rij brengen de limousines van Big Limo de dames in stijl naar Intratuin. Bezoekers die parkeren op het parkeerterrein van Oliveo en het parkeerterrein bij winkelcentrum Emerald kunnen rekenen op een ritje vol glamour naar Intratuin Pijnacker. De Ladies Night is een exclusieve avond. Uitnodigingen voor deze avond kunnen dan ook alleen afgehaald worden. Er worden kaarten uitgegeven voor toegang om 18.30, 19.30 en 20.30 uur. Dit moet zorgen voor een goede doorstroming van bezoekers en minimale rijen voor de deur.

Van alles te beleven
Tijdens de Ladies Night worden alle dames feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje, iets lekkers en kortingsstickers speciaal voor deze avond. Er is live muziek, alles op het gebied van beauty, fashion en lifestyle, sieraden, haarstyling en modeaccessoires. Iedereen die een ingevulde uitnodigingskaart inlevert aan het einde van de avond maakt ook nog eens kans op het winnen van mooie prijzen, van sieraden tot een jaar lang gratis sporten! Er zijn nog enkele kaarten af te halen, dus kom gauw langs, want op=op!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant